Top nasveti za jesensko osvežitev pričeske

17. 10. 2019 // Kolumne / Tamara Janža

Živijo! Tokrat vam razkrivam top trend letošnje jeseni. To so prelivi za lase v najlepših jesenskih odtenkih! Spoznajte jih v nadaljevanju ...

Jesen je čas, ko se narava obarva v prelepe tople barve, ki jih naravnost obožujemo. Rade se sprehajamo po parkih, ki nas obdajo s toplimi jantarjevimi, karamelnimi, čokoladnimi, mareličnimi, vinsko rdečimi in zlatimi odtenki. Omenjeni odtenki so si utrli pot v sam vrh najbolj priljubljenih jesenskih trendov na področju pričesk. Trenutno prehodno obdobje izkoristite za jesensko osvežitev pričeske. Postrižite razcepljene in izsušene konice ter lasem podarite glossy efekt z enim od toplih prelivov za lase, ki lase negujejo in jim podarijo prelep lesk. Lasem pa lahko dodate dimenzijo tudi s prameni naravnega videza. Te ustvarimo s foiliage in balayage tehnikami, še bolje pa kar s kombinacijo obeh!

V nadaljevanju preverite, kako so videti najlepše jesenske barve las in pri Tamara Team preverite, kdaj imamo prost naslednji termin! Komaj čakam, da vas spoznam!

Vaša Tamara

Foto: Pinterest

1.jpg8.jpg
tamara, tamara janža, frizer, frizura, pričeska