Kalifornijski prameni

20. 6. 2019 // Kolumne / Tamara Janža

Živijo! Sem Tamara Janža, lastnica frizerskega studia Tamara Team, ki razvaja s prijetnim ambientom, prijaznim osebjem in kakovostno sodobno opremo. To je prva objava v redni kolumni Fashion.si, na kar sem nadvse ponosna. V kolumni bom delila svoje znanje, vam svetovala in vas navdihovala. Tokrat vam razkrivam top trend letošnjega poletja. To so kalifornijski prameni (t.i. sunn kissed prameni), ki navdušujejo z naravno posončenim videzom.

Poleti in še posebej tik pred odhodom na plažo ne priporočam večjih sprememb v barvanju las. Blanžiranje in močno svetlenje pa kar močno odsvetujem. Če si kljub temu želite osvežitve pričeske, lahko le to poživite z nežnimi kalifornijskimi prameni. Pri tej tehniki svetljenja las gre za svetljenje debelejših pramenov na konicah las. S tem dobimo naravno posvetljen surferski videz, ki lase poživi, a jih ob tem ne poškoduje. S kalifornijskimi prameni boste že prvi dan na plaži videti, kot da tja sodite že nekaj časa. In še top nasvet: za breskrbno uživanje na poletnem močnem soncu priporočam redno uporabo spreja za lase z UV zaščito.

V nadaljevanju preverite nekaj prelepih primerov kalifornijskih pramenov in pri Tamara Team preverite, kdaj imamo prost naslednji termin! Komaj čakam, da vas spoznam!

Vaša Tamara

img_1324.jpg2.jpg
tamara, tamara janža, frizer, frizura, pričeska