Ličenje za vroče poletne dni

18. 6. 2018 // Kolumne / Neli Zovko

Lepotna strokovnjakinja Neli Zovko nam je tokrat zaupala, kako poleti poskrbeti za popoln videz, ki deluje naravno in sveže.

Končno je tukaj poletje, kar pomeni zagorelo polt, manj ličil in svež videz. Čeprav sem ljubiteljica tekočih podlag, v poletnih mesecih komaj čakam da jih pospravim v predal in jih pustim počivati do jeseni. V nadaljevanju vam predstavljam svojo poletno make up rutino, pri kateri gre za najbolj enostavno in hitro ličenje za svež videz, ki je poleti najboljša izbira. Vzela vam bo le pičlih 10 minut! Vsi izdelki so predstavljeni v galeriji in so na voljo v spletni trgovini www.artdeco.si. S kodo FASHION boste pri nakupu prejele kar 15% popust do 23.06 (popust ne velja na že znižane izdelke).

Po nanosu dnevne kreme uporabim podlago za ličenje, na katero v tudi v poletnih mesecih nikoli ne pozabim. Navdušuje me ARTDECO INSTANT SKIN PERFECTOR, ki zagotavlja brezhibno in naravno svežo polt. Nato uporabim vsestranski magični stik ARTDECO MULTI STICK, ki poenostavlja make up rutino, saj nadomesti marsikatero ličilo v toaletni torbici: uporabite ga lahko kot ​korektor, ​senčilo za veke, rdečilo za ustnice ali rdečilo za lica.

​Za matiran videz poskrbim z matirano podlago v obliki mineralnega kompaktnga pudra. Temu sledi še nanos rdečila za poletni glow, črtala za obrvi, ki omogoča natančne in lepe poteze, maskaro, ki trepalnice čudovito priviha in hranljiv balzam za ustnice COLOR BOOSTER LIP BALM, ki z občutljivimi barvnimi pigmenti izboljša naravno barvo ustnic.

In tako ste v 10 minutah pripravljene na nov delovni poletni dan ali na večerni sprehod po rivi! Uživajte!

Vaša Neli

Foto: Artdeco

1.jpg2.jpgŠMINKA COLOR BOOSTER LIP BALM, INSTANT SKIN PERFECTOR IN MULTI STICK
artdeco, ličenje, multi stick, neli zovko, kolumna