Top 10 meseca: oktober 2016

24. 10. 2016 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili novo uredniško kolumno ‘Top 10 meseca’, ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in barvito življenje.

Ireninih top 5

Kolekcija Steve Madden

"V modni hiši Ikona so prejšnji teden predstavili jesensko kolekcijo Steve Madden, ki je vse."

Nahrbtnik Guess

“Trendovski nahrbtnik v privlačnem metalik pudrasto roza odtenku sem našla v Modiani, ki me vedno znova navduši s pestro in kakovostno izbiro oblačil in modnih dodatkov.”

Skin Illusion Loose Powder Foundation

“Najnovejši puder v prahu kozmetične hiše Clarins me je navdušil z lahkotnostjo in učinkom gole, a popolne kože. Naj omenim tudi pakiranje, ki z lahkim lončkom in zlatim pokrovčkom ter čopičemem na magnet olajša uporabo in nošenje v kozmetični torbici.”

Dojenčkov dnevnik

“V prikupen Dojenčkov dnevnik bom zapisala posebne trenutke iz prvega leta življenja mojega drugorojenca.”

Nova kolekcija SUSNYARA

"Nina Sušnjara me je ponovno navdušila s svojo modno vizijo. Njena dostopnejša linija SNYR je tudi v jesenski izvedbi polna kosov, ki prelepo dopolnijo tako klasično kot trendi žensko garderobo."

Valentininih top 5

Športni copati Converse

"Prišla je jesen in z njo potreba po novi jesenski obutvi. Za prve jesenske dni sem izbrala usnjene Converske, ki sem jih našla na Massovih bogato obloženih prodajnih policah."

Zapestna ura Urbanwatch

“Moji zapestni uri Urbanwatch sem te dni spremenila videz in klasičen pašček v črni barvi nadomestila s trendovskim srebrnim, ki se še lepše poda na moj stil.”

Choker ogrlica Inanna

“Janja Videc je ena mojih najljubših slovenskih modnih oblikovalk, saj pri oblikovanju deluje družbeno odgovorno, lokalno, trajnostno. Njena oblačila temeljijo na monokromatični barvni lestvici, naravnih materialih, minimalistični estetiki ter možnosti nošenja na več različnih načinov. Ta mesec sem svojo garderobo obogatila z njeno choker oglico Inanna.”

Dišava S.Oliver For Her

“Vsak parfum ni za vsak letni čas niti za vsako razpoloženje, zato jih je vedno dobro doma imeti vsaj nekaj. To jesen se je moji zbirki dišav pridružil parfum S.Oliver For Her, ki izžareva čudovito žensko čutnost.”

#MBFWLJ

“Ta mesec je moj družabno-delovni koledar zaznamoval Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, tridnevni mednarodni premium teden mode, na katerem sem si ogledala kreativne novosti avantgardnih, progresivnih in klasičnih modnih oblikovalcev: AKULTURA, Cliché, Dajana Ljubičič, D'Alpaos, IVANMAN, MÊHLÊ, Natasa Persuh, SENS, Sofia Nogard, Susnyara, Tanja Zorn, Vlada Savić.”

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger

kolumna2.jpgimg_3096.jpgKolekcija Steve Madden