Top 10 meseca: marec 2019

4. 4. 2019 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili uredniško kolumno ‘Top 10 meseca’, ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in izpolnjeno življenje.

Tokrat vam predstavljava top 10 stvari, zaradi katerih so bili najini prvi spomladanski dnevi še posebej prijetni ...

Ireninih top 5

Odprta kuhna

Konec marca sva se udeležili otvoritve Odprte kuhne, ki bo kriva, da bodo sončni petki ponovno kulinarično obarvani!

Afroditin Perfect Code koncentrat

Afroditin Perfect Code koncentrat je najnovejši član družine mojih zvestih lepotnih pomočnikov. Edinstvena formulacija 3 bio-mimetičnih peptidov že pol ure po nanosu vidno spremeni mojo kožo in zapolni vse smejalne gubice.

Spomladanski trendi Comma

Commina spomladanska kolekcija je polna nadvse nosljivih in trendnih oblačil, s katerimi sem osvežila svojo spomladansko garderobo.

s.Oliver za mojo boljšo polovico

Spomladi vedno poskrbim, da je lepo oblečen tudi moj dragi. Tokrat sem zanj izbrala šik majico z bretonskimi črtami. Upam, da bo prebral namig, kje bi rada preživela prvomajske praznike. ;)

Otvoritev XYZ & Sportina

Sportina Group je obrnila nov list in začela novo modno poglavje, saj je v pritličju nakupovalnega središča Citypark odprla prvo združeno trgovino XYZ & Sportina. Gre za noro dobro šoping izkušnjo za vsak okus, ki jo enostavno ne gre zamuditi!

Valentininih top 5

L'Occitanova vrtnica

Priljubljena lepotna znamka L’Ooocitane sledi lepotnim trendom, zato ni čudno, da je v svojo spomladansko kolekcijo vključila tudi brezčasno vrtnico, ki me je povsem prevzela.

Oriflame WellnessPack za lepšo kožo, nohte in lase

WellnessPack za ženske je prehransko dopolnilo za vse ženske, ki si želijo zdravja, lepe polti in močnih nohtov ter las. Paket zagotavlja kombinacijo 12 vitaminov in 10 mineralov, omega 3 maščobni kislini iz visokokakovostnega ribjega olja, izvleček borovnic in mikroalge, ki vsebujejo karotenoid astaksantin. Vsebuje tudi vitamine A, B6, C in D, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Nova kolekcija Havaianas

Kolekcije, ki jih letos na police postavlja Havaianas, skrivajo številna presenečenja za ljubitelje barvitosti, glamurja in pop kulture. Sama sem se navdušila nad prefinjenimi nude modeli z bleščicami.

Coincasa v Nami

V ikonični Ljubljanski nakupovalni hiši NAMA je v marcu zaživela italijanska znamka Coincasa, ki vsako sezono navduši z estetsko dovršenimi kolekcijami za opremljanje doma. Obožujem!

Niveina akcija Podarite nam modro srce

Nivea je v akciji Podarite nam modro srce skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že 13. leto zapored pomagala otrokom iz socialno šibkejših okolij na poti do izobrazbe in tudi tokrat učni sklad NIVEA obogatila za 20.000 evrov! Ček je simbolično predala na zaključnem dogodku akcije v hotelu Austria Trend Hotel. Letošnji ambasadorji akcije so naju navdihnili s svojimi dobrosrčnimi zgodbami, štipendistki učnega sklada pa s svojim nastopom ganili do solz.

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger, Afrodita, Comma, s.Oliver, L'Occitane, Sportina, Oriflame, Havaianas, Nama, Odprta kuhna

urednici.jpgIrena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) Fashion.si.odprta_kuhna.jpgOdprta kuhna
afrodita, comma, soliver, loccitane, sportina, oriflame, havaianas, nama, odprta kuhna