Top 10 meseca: januar 2017

31. 1. 2017 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili novo uredniško kolumno ‘Top 10 meseca’, ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in izpolnjeno življenje.

Tokrat vam predstavljava top 10 izdelkov, ki so sivemu januarju dodali nekaj živahne barvitosti in brez katerih preprosto ne moreva več!

Ireninih top 5

Dobrodelna dražba Ikonica sreče

"Modna hiša Ikona je ta mesec gostila dobrodelno dražbo, na kateri je s svojo 'ikonico sreče' sodelovala tudi ekipa Fashion.si. Veseli me, da smo bili del tega izjemno toplega projekta, s pomočjo katerega je Ikona Ljubljana za otroke in družine v stiski zbrala 3.470 evrov."

Uhani s podpisom slovenske oblikovalke Neže Žehelj

Pri Fashion.si z veseljem podpiramo lokalne znamke in mlade oblikovalske upe. Uhančki iz kolekcije Monstera perspektivne umetnice Neže Žehelj so vsekakor eden izmed tistih brezčasnih kosov, ki jih bom nosila še vrsto let."

Steklenička za vodo Equa

"V letu 2017 si želim spiti več vode, saj zadostna hidracija pripomore k lepši koži in boljšemu počutju. Pri tem mi bo pomagala minimalistična steklenička za vodo v ovitku iz filca in kovinskim držalom slovenske znamke Equa."

Make-up izdelki It Style

"Ta mesec sem preizkusila izdelke iz make-up linije It-Style, ki je po novem ekskluzivno na voljo v ljubljanskem Maxiju in nad katerimi sem naravnost navdušena!"

Torbica za ličila iz volne MadeByBears

"Ta mesec me je prepričala tudi ročno izdelana torbica za ličila iz volne MadeByBears, v katero sem pospravila vse lepotne produkte, brez katerih si ne predstavljam vsakdana."

Valentininih top 5

Copati iz volne MadeByBears

"Januarja me ni zeblo v noge, saj sem si za novo leto podarila ročno izdelane copate iz volne slovenske znamke MadeByBears."

Vichyjeva nega Slow Âge

"Ta mesec sem pričela z uporabo Vichyjeve Slow Âge nege, ki deluje na znake staranja v nastajanju. Kremica je izjemna, še posebej mi je všeč zaradi svežega vonja, nežne teksture in lepe mazljivosti."

Ogrlica Bonjour male umetninice

"Med brskanjem po Instagramu sem naletela na slovensko znamko Bonjour male umetninice in se zaljubila v ročno izdelano ogrlico z resastim cofkom. Komaj čakam na pomlad in poletje, ko jo bom lahko nosila v kombinaciji z lahkotnimi oblekami!"

Koledar Klun Komunikacije

"Pri odštevanju dni do poletja mi bo v 2017 pomagal koledar Klun Komunikacije."

Šik rokovnik CHICovnik

"Vstop v novo leto vedno zaznamuje tudi nov planer. V letu 2017 bo moj zvesti asistent CHICovnik, čudovit rokovnik mlade hrvaške ekipe, ki ga krasijo elegantne črte in romantični cvetovi potonike."

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger, Irena Lušičić, Valentina Jarc

profilka.jpgikonica.jpgIkonica sreče
chicovnik, vichy, ikona, modiana, itstyle, klun, neža žehelj, equa, madebybears