Top 10 meseca: december 2016

31. 12. 2016 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili novo uredniško kolumno ‘Top 10 meseca’, ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in barvito življenje.

Tokrat vam predstavljava deset top izdelkov, ki so naju navdušili v čarobnem decembru in brez katerih preprosto ne moreva več!

Ireninih top 5

Massovi pom-pom cofki

"V Massu sem odkrila prikupne pom-pom cofke, s katerimi je moja obutev še bolj trendi."

Zlate superge Steve Madden

"V modni hiši Ikona Ljubljana sem se zaljubila v udobne superge Steve Madden, ki so me prevzele s trendi metalik zlato barvo."

Okolju prijazna majica Viva's

"Majice in puloverji iz organskega bombaža Viva's so vse! Veseli me, da imamo tudi pri nas ekološko naravnane znamke, ki preprosto ne razočarajo."

Rokovnik SNYR za leto 2017

"Čeprav se leto 2017 še ni začelo, v svoj nov rokovnik znamke SNYR že zapisujem nove načrte za razburljivo leto, ki prihaja."

Shiseido Ibuki vlažilna emulzija za zdrav videz

"Decembra sem svojo kožo uspešno zaščitila pred neprijaznimi vremenskimi razmerami. Pri tem mi je na pomoč priskočila vlažilna emulzija za zdrav videz kože Shiseido Ibuki."

Valentininih top 5

Vesele nogavičke Zulu Zion

"Z nogavičkami Zulu Zion so bili moji decembrski koraki še bolj veseli. Všeč mi je, da so nogavičke s slovenskim oblikovalskim podpisom tople, mehke in barvite."

Zapestna ura Urban Watch

"Moji zbirki zapestnih ur Urban Watch se je pridružil model v črno-zlati kombinaciji, ki se odlično poda na vse moje outfite."

Maskara za dramatičen pogled Clarins

Clarinsova maskara Supra Volume je poskrbela, da je bil moj pogled na decembrskih zabavah nadvse dramatičen."

Zvezek By Mia Bags 'Kitty Big'

"Prisrčen zvezek v mojem najljubšem roza odtenku znamke By Mia Bags je že napol poln decembrskih navdihov in me bo na mestnih pohajkovanjih spremljal tudi januarja."

Make-up linija It Style

"Decembra sem se udeležila predstavitve make-up linije It-Style, ki je po novem ekskluzivno na voljo v ljubljanskem Maxiju. Navdušile so me barve, kvaliteta in dosegljiva cena."

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger, Irena Lušičić, Valentina Jarc

1.jpg9.jpgPom-pom cofki Mass