Top 10: uživamo v zadnjih izdihljajih poletja

15. 9. 2019 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili uredniško kolumno "Top 10 meseca/sezone", ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in izpolnjeno življenje.

Tokrat vam predstavljava top 10 stvari, zaradi katerih so bili najini poletni dnevi še posebej prijetni, spremljajo pa naju tudi ob zadnjih izdihljajih poletja.

Ireninih top 5

Afroditina Marmelada

Tudi to poletje so mi družbo na plaži delale Afroditine Marmelade. Nikakor se ne morem naveličati njihovega omamnega vonja in žametne teksture. Moja koža je tudi sedaj, v prvih septembrskih dneh, vesela, če jo negujem z njimi.

Tamarini konjski repi

Vedno, ko se friziram pri dragi Tamari Janža, sem navdušena nad konjskimi repi za ponovno uporabo, s katerimi bogati pričeske svojih strank. Zadnje čase razmišljam, da bi si tudi sama omislila svojega.

Laceup elastike

Pri Laceup so me to poletje presenetili s čudovitimi elastikami za lase, ki jih najraje nosim kot zapestnice.

Akcija #naliftajse

Poleti sem mišice obraza pridno trenirala v salonu Ajna, saj se nisem mogla upreti poletni akciji #naliftajse. To jesen bom z novo akcijo še dodatno natrenirala podbradek in lica!

Nivea otroške kreme za sončenje.

Poleti sem svoje malčke redno mazala s kremo za sončenje Nivea. Znamki zaupam, da bo vedno uspešno obvarovala občutljivo otroško kožo, njihove produkte pa uporabljam tudi sama, ko vem, da se bom pretirano izpostavljala soncu. Seveda to velja tudi za jesen in zimo, še posebej, če se sprehodim visoko v gore.

Valentininih top 5

Zobna pasta Signal

Do bleščečega nasmeha lahko pridemo s pomočjo dragocenih naravnih sestavin, ki se že tradicionalno uporabljajo pri vzdrževanju ustne higiene in zaščiti ustne votline. V svoje nove zobne paste so le-te združili tudi pri Signalu.

Naravni deodorant Nelipot

Pri Nelipot so me ob koncu poletja presenetili s super novostjo - njihovim odličnim naravnim deodorantom v stiku. Juhu!

Recept za mangov smuti

Moj najljubši poletni zajtrk je bil mangov smuti, ki je odlična podlaga za mangovo smuti skledo. Vrhunsko!

Špagarice uROPE

V špagarice uROPE se zaljubiš na prvi pogled, saj združujejo naravne materiale, udobje, in boho izgled. Če bi bilo možno, bi v njih preživela tudi celo jesen!

Srčkane manikure Olive & June

Na Instagramu sem poleti zasledila profil z manikurami Olive & June, ki je poln nežnih manikur, ki jih krasijo marjetice, limone, pastelne spirale, romantične vrtnice in ostali prikupni motivi. Super inspiracija za vse, ki imajo rade malo drugačne nohtke!

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger, Afrodita, Signal, Nelipot, Nivea, Laceup, Salon Ajna, Tamara Team, Pinterest, Instagram, uROPE, Olive & June

1.jpgafrodita.jpgAfroditina Marmelada.
Afrodita, Signal, Nelipot, Nivea, Laceup, Salon Ajna, Tamara Team, Pinterest, Instagram, uROPE, Olive & June