Fashion.si odobrava: Top 10 poletja 2020

26. 8. 2020 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili uredniško kolumno "Top 10 meseca/sezone", ki naj vam v obliki mesečnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in izpolnjeno življenje.

Tokrat vam predstavljava top 10 stvari, zaradi katerih so bili najini poletni dnevi še posebej prijetni, spremljajo pa naju tudi ob zadnjih izdihljajih poletja.

Ireninih top 5

Afroditina Marmelada

Tudi to poletje so mi družbo na plaži delale Afroditine Marmelade. Nikakor se ne morem naveličati njihovega omamnega vonja in žametne teksture. Moja koža je tudi sedaj, ob koncu poletja, vesela, če jo negujem z njimi. Navdušena pa sem tudi nad novimi meglicami z aloe vero in mineralno vodo, ki prijetno osvežijo kožo.

Ure Urban Watch

Novi stajliš modeli Urban Watch nosijo ime po mestu na jugu Dalmacije, Dubrovniku, in največjem in najlepšem hrvaškem polotoku, Istri. Všeč so mi zaradi prefinjenega izgleda in sproščenega vajba, ki je prepoznavni znak znamke.

dm-ova poletna kolekcija ličil trend IT UP

Tako kot Lorello Flego, ki pri svojih 46-ih letih izgleda naravnost čudovito, so tudi mene letos navdušili poletni izdelki za ličenje trend IT UP. Čeprav poleti ne nosim podlage, rada poudarim svoje adute z bleščicami, bronzerjem, laki za nohte in ostalimi izdelki, ki poskrbijo, da se poleti počutim top!

Slavnostna oblačila s.Oliver Black Label

Kljub epidemiji sem bila to poletje povabljena na nekaj intimnih slavij, kar pomeni, da sem želela izgledati kot iz škatlice. Vse potrebno sem našla pri blagovni znamki s.Oliver Black Label, ki je to sezono pripravila odlično kapsulno kolekcijo za poletna slavja, v katero je vključila slavnostna oblačila za vsak okus in slog.

Veganski sladoled brez slabe vesti

Ker si poletja enostavno ne znam predstavljati brez sladoleda, a se rada hkrati počutim tudi samozavestno v kopalkah, se v poletnih mesecih sladkam z zdravim veganskim sladoledom iz banan in organskega kakava, ki ne ogroža moje postave. Recept, ki ga imam najraje, najdete tukaj.

Valentininih top 5

Porjavitvena krema Kozmetika Afrodita

Ker imam svetlo polt in ne maram sončenja, sem letos za samoporjavitveno nego izbrala izdelke za samoporjavitev Afrodita Professional ART OF TANNING Hello, Summer. Izdelki na osnovi samoporjavitvenega kompleksa 100 % naravnega izvora brez izpostavljanja UV žarkom zagotovijo enakomeren in dolgotrajen videz zagorele polti.

Lanena oblačila s.Oliver

Pri iskanju lanenih oblačil, ki poleti prijetno hladijo, sem letos naletela na poletno kolekcijo s.Oliver, ki me je navdušila z versatilnostjo, funkcionalnostjo in šik videzom.

Sadna osvežitev za vroče dni

Aromatizirana voda je odlična izbira za vroče dni, ko se najbolje prileže ohlajena pijača. Meni je najbolj všeč sadna kombinacija: jagode, limone in meta.

Nelipot dezodorant v stiku ANGELC

Očarljiva gospa sivka je v družbi gospe vanilije prepričala moje nosnice. Deodorant v kremi Nelipot, ki je razveseljal decembra 2018, se je to poletje vrnil v prenovljeni in uporabnejši podobi – tukaj je Nelipot ANGELC v stiku!

Self-love na vrhu seznama obveznosti

To poletje sem se odločila vzljubiti svoje telo - prav takšnega, kakor je! Več o mojem razmišljanju glede sprejemanja vsakega delčka svojega telesa, preberite tukaj.

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger, Afrodita, Urban Watch, s.Oliver, dm, Mae Mu / Unsplash, Unsplash / Matilda bellman, Nelipot, Unsplash / Shifaaz shamoon

profilka.jpgafrodita.jpgMeglica za telo z aloe vero Kozmetika Afrodita.
Klemen Razinger, Afrodita, Urban Watch, s.Oliver, dm, Mae Mu / Unsplash, Unsplash / Matilda bellman, Nelipot, Unsplash / Shifaaz shamoon