Naredite svojo DIY masko v lističih

11. 2. 2016 // Wellness / Telo

Maska za obraz v lističih je najnovejši trend za nego obraza, ki prihaja iz Koreje in v nekaj minutah obljublja mehko, navlaženo in voljno kožo.

Dobimo jo tudi pri nas, Artistry namreč predstavlja nov ekskluzivni dodatek k linji izdelkov Hydra-V - vlažilno masko za obraz v obliki lističev, ki poskrbi za takojšnjo hidratacijo kože in 8-urni občutek globoke navlaženosti. Ob nanosu s popolnim oprijemom na kožo in konstantnim pritiskom zagotavlja učinkovito in enakomerno oskrbo celotnega obraza z izvlečkom vlažilne ampule. Vsak izmed posameznih lističev vsebuje 30 gramov visoko koncentriranega izvlečka vlažilne ampule, ki jo sestavljajo hialuronska kislina, Hydra-V liposom in čista voda iz norveških fjordov. Kupite jo lahko tukaj, masko za obraz v obliki lističev pa si lahko s pomočjo preprostih navodil v nadaljevanju izdelate tudi sami.

Za izdelavo DIY maske za obraz v lističih potrebujete rižev papir in kakovosten zeleni čaj ali pa rožno vodico in različne "pomagače", ki jih izberete glede na to, kaj vaša koža potrebuje - limono za posvetlitev kože, vodico virginijskega nepozebnika za odpravo nečistoč in aloe vero za vlaženje kože.

Iz riževega papirja izstrižite odprtine za oči, nos in usta, papir namočite v ohlajen zeleni čaj, ki je poln antioksidantov, ali pa v mešanico rožne vodice in izbranega "pomagača". Masko namestite na očiščen obraz in pustite učinkovati vsaj 15 minut.

M.V.

Foto: Byrdie

1.jpgartistry_predstavlja_nov_ekskluzivni_dodatek_-_vlaz_ilno_masko_za_obraz_v.jpg