Trendi, naravna in organska Sophie la girafe osvaja svet

16. 5. 2017 // Trendi / Mamin svet

Šik mamice po vsem svetu prisegajo na kozmetiko Sophie la girafe, saj je ta naravna in organska, 100% veganska, brez glutena in brez alergenih sestavin. Sophie la girafe ima Ecocert certifikat. Oznaka Ecocert zagotavlja, da je vsaj 95% vseh sestavin izdelkov naravnega izvora, kozmetike Sophie la giraffe pa ima minimalno 99,4% sestavin naravnega izvora, zato je primerna tudi za dojenčke in malčke z občutljivo kožo.

Razkošna in okolju ter živalim prijazna linija Sophie la girafe ponuja pester izbor izdelkov, kot so krema za obraz, zaščitna SOS krema, losjon in olje za telo, peneča kopel, šampon za telo in lase ter zobna pasta. Najprijaznejše in skrbno izbrane sestavine organskega izvora (beli čaj, sivkina voda, izvleček olja nordijske borovnice in razkošna olja) kožo skrbno negujejo, primerno vlažijo in prijetno razvajajo.

Ustanoviteljica kozmetike Sophie la girafe Jonne Jalkanen je po večletnem sodelovanju z vrhunskimi blagovnimi znamkami s področja kozmetike, kot so Parfums Givenchy in Parfums Christian Dior ustanovila svojo linijo naravnih in organskih izdelkov, ki ne vsebujejo alergenih sestavin, močnih eteričnih olj, sintetičnih konzervansov in drugih umetnih snovi. Svoje znanje in izkušnje je uporabila z namenom, da ljudem ponudi varne proizvode, ki otroški koži nudijo to, kar ta resnično potrebuje. Zato Sophie la girafe (p)ostaja najbolj priljubljena kozmetika za dojenčke, otroke in tudi njihove starše.

Kozmetika Sophie la girafe je na voljo v prodajalnah Sanolabor po vsej Sloveniji in v drugih izbranih trgovinah, na primer tukaj.

V. J.

Fotografije: Sophie la girafe

slgbaby_flowers_18.jpgslgbaby_flowers_05.jpg