Skoči do pretekle sekcije Pojdi na naslednjo sekcijo
komentiraj « Trendi ličenja

Fashion.si svetuje: Make up za modre oči!

Tokrat so na vrsti modrooke lepotice...

Od zadimljenega do zabavnega in spogledljivega - z ličili za oči lahko v hipu spremenite vaš videz! Izbira pravega ličila za vaše oči vključuje več kot samo igranje z vašo najljubšo barvo.

Za začetek upoštevajte nasvet: izbirajte sence za oči, ki bazirajo na vaši barvi oči. Poglejte si 5 namigov, kako izbrati idealna ličila za vaše lepe modre oči!

1. Izberite torej barve, ki lepo dopolnjujejo vaše oči. Sence v rjavih,  sivih in vijoličnih barvah so najboljše za vas! Izberite tople tone teh barv, saj bodo v kontrastu z vašimi modrimi očmi zares dobra kombinacija, ki bo pritegnila poglede.

2. Če želite še poudariti vašo modrino, izberite senco za oči, ki je za odtenek temnejša od vaše barve oči. Tako bodo zares izstopale!

3. Izberite rjavi odtenek eyelinerja. Črna linija na vekah je pregroba in naravna lepota v vaših očeh ni tako izražena. Seveda, to ne pomeni, da je črna prepovedana.

4. Uporabite rjavo ali rjavo-črno maskaro. Vsaka maskara bo seveda odprla in polepšala vaše oči, vendar bodo rjavi toni to storili tako, da ne bodo preusmerili pozornost stran od vaših modrih oči.

 

5. Za lička uporabite nežno rjavo ali roza. Tudi ustnice so lahko manj poudarjene, saj ne smete pozabiti, da glavno vlogo vendar igrajo vaše modre oči!

 

NASVET ZA DRZNE: Oranžna in roza barva! Dajte kontrast modri barvi in svoje oči okronajte v odtenku koralne, marelične, bakrene ali hladne roza barve.

 

 

Jana K.

Foto:www.the-beauty-blog.com/Eye-Makeup-for-Blue-Eyes

tagi: , , ,
Objavljeno 11.09.2011. ob 17:55
Objavi na  
Pošlji prijatelju »
RSS komentarji Dodaj komentar

Prosimo, Registrirajte se i prijavite se za komentiranje.