Zasanjani Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška!

6. 4. 2017 // Scena / Napovednik

Končno! Končno bo eden najhitreje rastočih glasbenih fenomenov tega trenutka izdal težko pričakovano prvo ploščo, že samo pet dni pozneje pa bo obiskal Šiško! Brooklynška zasedba Cigarettes After Sex z istoimenskim prvencem, napovedanim za 9. junij, na široko odpira vrata v svoj čudovito zasanjan svet noir romantike, ki nam ga je prvič razkrila s spontano uspešnico ‘Nothing’s Gonna Hurt You Baby’.

Nič ni bolj vznemirljivega, kot ujeti nastop izvajalca na tisti sladki točki preloma med vročičnim hajpom in polnopravnim zvezdništvom, in pri Cigarettes After Sex je v zraku čutiti prav to napetost. Štiričlanska zasedba je na valu uspeha debitantskega EP-ja, ki ga je proslavila spletna uspešnica ‘Nothing’s Gonna Hurt You Baby’ – več kot 48 milijonov predvajanj samo na YouTubeu! –, že pridobila množice privržencev. Zdaj je s prihajajočim prvim pravim albumom Cigarettes After Sex na tem, da se uveljavi kot ena tistih nepozabnih glasbenih izkušenj naše dobe.

Album bo izšel 9. junija, le pet dni pred nastopom skupine v Ljubljani. Priložnosti, da med prvimi na svetu skupaj z zasedbo uživamo v sveže izdani mojstrovini, bomo tako deležni prav v Šiški – ne zamudite je.

Karte lahko kupite tukaj.

V. J.

Foto: Cigarettes After Sex

1.jpg