Tony Cetinski: predbožični koncert v akustično električni preobleki

16. 11. 2017 // Scena / Napovednik

Po letu dni se v prestolnico 18. decembra vrača ljubljenec tako ženskega kot moškega občinstva, vrhunski pop in crossover pevec Tony Cetinski. Obeta se neponovljiv večer z vrhunsko produkcijo, večer poln emocij in prvič v Ljubljani - koncert v akustično električni preobleki.

Ljubitelje njegovih hitov čaka nepozaben glasbeni spektakel. Slišali bomo vsem dobro znane hite: "Umirem 100 puta dnevno", "Blago onom, ko te ima", "Kad žena zavoli”, "23. prosinac", "Nek te zagrli netko sretniji", "Čovjek od leda”, “Žena nad ženama”, “Ako to se zove ljubav”, “Ja sam zaljubljen”, … Manjkala pa ne bosta niti zadnja velika hita: "Laku noč" in "Nemam sreče s tobom". Slednji je le v nekaj dneh po izidu postal hit. "Odlično se je poklopilo sodelovanje Beograjčanke Aleksandre Milutinović ter moje malenkosti. Na koncu šteje, kaj si mislijo poslušalci in pesem so vzeli za svojo, kar me najbolj veseli," pravi Cetinski, ki za prihodnje leto obljublja tudi nov studijski izdelek.

V Sloveniji je odličen vokalist že stalnica in vedno navduši občinstvo s svojim čutnim petjem ter izžarevanjem energije na odru. Vse to mu daje neizmerna ljubezen do glasbe. Na Gospodarskem razstavišču na predbožični ponedeljek obljublja večer poln emocij, predelanih starih hitov na akustični način, seveda pa bo v ospredju tudi električna zabava z nepozabnimi uspešnicami.

Vstopnice so že v prodaji na eventim.si in bencinskih servisih Petrol.

V. J.

Foto: PR

unnamed.jpg1.jpg