Pre Flow Festival Ljubljana

15. 6. 2015 // Scena / Napovednik

Flow Festival Ljubljana intenzivno odšteva dni do prvih uradnih korakov po prizorišču. Že ta teden pa nas vabi v svojo družbo na veliko dobre glasbe, kakšno pivce, špricer in cedevitko...

Dogajalo se bo:

15.06.2015 @ ŽMAUC - Od Žmauca sosed pa ud brata prjatu, kjer bo na vrtu naše ljube kafane slišati @Portmänteau, domačo ljubljansko mladež, za katero organizatorji obljubljajo, da bo poskrbela, da ponedeljek ne bo boleč in bo želja po koncertih na prostem šla samo še na gor...

17.06.2015 na terasi pred Bi Ko Fejem organizirajo popoldansko glasbeno osvežitev ob spremljavi domačih kraljev Nitza in Vuke.

18.06.2015 bodo v sveže prenovljeni Makalonca postregli z obrečnim druženjem, izbrano družbo, kakšno dodatno fotografsko bliskavico, pijačo, prigrizki in izvrstno glasbeno podlago, za katero bodo poskrbeli DISCO DURUM.

Na vse tri dogodke bodo pripeljali simpatična Flow dekleta, šop FLOW balonov, unikatneZiggi Rolling Papers, customized Flow kolo in dnevne nagradne igre za brezplačne vstopnice za obisk festivala - in to za dan po naši izbiri.

Facebook dogodek.

M. V.

Foto: Flow

screen_shot_2015-06-15_at_10_28_19_am.jpg