Poletni festival Srečne hiše

8. 6. 2015 // Scena / Napovednik

Tinkara Kovač, Urška Majdič, Mitja Petkovšek in Mojca Rode ter članice ansambla Skrivnost se pridružujejo poletnemu festivalčku Srečne hiše, ki bo potekal od petka, 12. junija, do nedelje, 14. junija. Skupaj z najmlajšimi bodo spoznavali naravo in živali, uživali v glasbenih delavnicah ter se kulturno in družbeno aktivirali. Predvsem bo zabavno in aktivno!

Srečna hiša v Lukovici, ki je svoja vrata odprla novembra lani, aktivno uresničuje svoje poslanstvo usmerjeno v ustvarjanje lokalnega veselja za dosego globalne sreče. Otrokom nudi prijazen prostor, kjer se ti lahko zabavajo, kvalitetno in aktivno preživljajo prosti čas ali celo poiščejo učno pomoč. Njeno delovanje podpirajo tudi številni znani Slovenci, ki so tokrat priskočili na pomoč pri soustvarjanju programa prvega poletnega festivalčka Srečne hiše. Otroci bodo tako uživali v prijetni družbi znanih glasbenic kot so Tinkara Kovač, Urška Majdič in članice ansambla Skrivnost, ter se razgibali z ambasadorjema Srečne hiše Mitjo Petkovškom in Mojco Rode. Obeta se skratka igra, igra, igra!

Festivalček je brezplačen, na njem pa bomo zbirali živila za Anino zvezdico in finančna sredstva za društvo Petka za nasmeh, ki plačuje malico in kosilo socialno ogroženim šolarčkom. Vabljeni, da prispevate po svojih zmožnostih.

Oglejte si program junijskega festivalčka Srečne hiše: PROGRAM ali na Facebooku.

PR

skrivnostnice.jpgČlanice ansambla Skrivnost | foto osebni arhivfoto_darja_s_travs_tisu_-_urs_ka_majdic.jpgUrška Majdič | FOTO Darja Štravs Tisu