Odprta kuhna se vrača v Celje in Koper
S prihodom pomladi se Odprta kuhna ponovno vrača tudi v Celje in Koper, mesti, ki sta največji kulinarični projekt na sončni strani Alp gostili že v lanski sezoni.
Na Mestni tržnici Celje bo v soboto, 16. aprila 2016, prvič zadišalo po tradicionalnih slovenskih in mednarodnih kulinaričnih mojstrovinah, ki jih bodo pripravljale restavracije od blizu in daleč. Odprta kuhna bo v Celju gostovala enkrat mesečno vse do oktobra, s krajšim predahom v juliju in avgustu, odprta pa bo med 10. in 20. uro.
Koprčanke in Koprčani bodo Odprto kuhno lahko prvič obiskali v torek, 26. aprila 2016, ko se bosta Carpacciov trg in Taverna med 11. in 21. uro spremenila v pravo razvajanje brbončic na prostem. Odprta kuhna bo z raznoliko ponudbo slovenskih in mednarodnih jedi, ki jih bodo ponujali lokalni ponudniki in priznane restavracije s celotne Slovenije, v Kopru gostovala enkrat mesečno, vse do konca oktobra. V poletnih mesecih bo obratovalni čas v Kopru nekoliko spremenjen in prilagojen toplim poletnih dnem. Poleti se bodo vrata odprla ob 16. uri, v zavetju prelepega Carpacciovega trga pa se bomo družili vse do 23. ure.
PR