Novoletna zabava v festivalskem pop up klubu

31. 12. 2015 // Scena / Napovednik


Po drugem se zaključuje tretji. Kurzschluss vol 3 je letos postregel z desetimi presežki energije, obiskanosti, prostornosti in novosti. Deset večerov elektronske glasbe, kjer so za mešalno mizo stopili kar trije DJ – ji, ki so letos nastopili na največjem festivalu elektronske glasbe Tomorrowland, sta okusno začinila 20 let Siddharte in zdaj tradicionalni božični koncert Magnifica.

A pozor, na vrsti je zadnja v dolgi četici zabav – odštevanje do novega leta! Ustvarjalna ekipa pripravlja posebna presenečenja za vse obiskovalce, ki bodo v klub prišli z lasuljo. Za plesno razgibane bo poskrbel DJ Mike Vale, ki se v Kurzschluss vrača po prvencu z Rogerjem Sanchezem, Stekleno dvorano na Gospodarskem razstavišču bosta ogrevala Peter Gold in DJ Maj.

Vstop v novo leto 2016 v festivalskem pop up klubu Kurzschluss bo zaznamovan z avantgardnim spremljevalnim programom, vabljivimi plesalkami in novoletno gostinsko ponudbo.

Za dodatne informacije o klubu in programu spremljaj www.kurzschluss.si, vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventim.

uvodna.jpg2.jpg