Nagrada za življenjsko delo Mileni Zupančič

19. 4. 2015 // Scena / Dogodki

Včeraj zvečer se je odvila podelitev 22. viktorjev, drugič zapored v SNG Maribor. Podelitev nagrad je že četrtič vodil igralec Bojan Emeršič.

Prireditelji so se letos odločili, da zmanjšajo število kategorij, med zmagovalci pa so se tokrat znašli: voditelj Odmevov, Slavko Bobovnik, za voditelja informativne TV oddaje; igralec Jernej Kogovšek za najbolj obetavno medijsko osebnost; Radio Aktual je prejel viktorja popularnosti; Andrej Karoli iz Vala 202 za najbolj popularno radijsko osebnost; Tanja Žagar za glasbenega izvajalca, oddaja Znan obraz ima svoj glas za najbolj zabavno TV –oodajo; Peter Poles za najboljšega voditelja zabavne TV oddaje; Jani Muhič viktorja popularnosti za TV osebnost in oddaja Firbcologi kot najboljša otroška in mladinska TV oddaja.

Najbolj ganljivi trenutek večera je bil podelitev nagrade za življensko delo, ki jo je tokrat prejela vrhunska igralka Milena Zupančič.

Glasbeni gostje večera so bili Čuki, Alfi Nipič s 6 Pack Čukurjem, Hamo & Tribute 2 Love in združeni rokerji Dan D, Tone Kregar in Jernej Dirnbek (Mi2), Grega Skočir (Big Foot Mama), Tomi Meglič (Siddharta) in Borut Marolt (Niet).

I.L.

Foto: RTV

65205464_milena.jpg65205459_emer2.jpg