Morro Sartoriale – tradicionalen krojač na sodoben način!

26. 11. 2015 // Scena / Dogodki

V torek zvečer je svoja vrata odprla slovenska blagovna znamka oblačil po meri - Morro Sartoriale. V 1. nadstropju Nakupovalne galerije Kristalne palače vas pogled skozi stekleno izložbo popelje v svet po meri ukrojenih moških in ženskih oblačil. Oblačila Morro Sartoriale so v celoti narejena v Sloveniji, ukrojena so tako da se popolnoma prilegajo vašemu telesu in so izpoved posameznikove osebnosti, saj svoje oblačilo ustvarjate skupaj z vrhunskimi strokovnjaki.

Znamki Morro Sartoriale, v kateri krojači in šivilje delajo z najkvalitetnejšimi italijanskimi materiali v proizvodnji, ki sledi mednarodnim standardom, zaupa tudi najbolj priljubljen slovenski glasbenik Jan Plestenjak. Številni znani in vplivni obrazi slovenskega medijskega sveta, so tako pozdravili drzen korak ustanoviteljev na novo odprtega kotička za vse ljubitelje brezčasne in cenovno dostopne mode. Na dogodku smo zasledili nekdanjega predsednika Slovenije Milana Kučana, predsednika uprave BTC Jožeta Mermala, televizijca Ulo Furlan in Seku M. Condija, manekenkeno Anamarijo Avbelj, najlepšega Slovenca Mitjo Nadižarja ter lastnika licence Mister Slovenije Erika Ferfoljo.

Zakaj obiskati Morro Sartoriale?

Bistveni kosi vsake omare, ujeti v klasičen in brezčasen dizajn, ki je udoben in pristaja prav vsakemu, veljajo za dobro modno naložbo. Kosi, ki so preživeli desetletja in se niso uklonili pod težo hitro spreminjajočih trendov, s seboj nosijo čustva, nostalgijo, privlačnost in luksuz, a tudi pridih inovativnosti in prihodnosti, zaradi katerega bo oblačilo vedno zaželjeno in nikoli ne bo v resnici doživelo svojega konca. Morro Sartoriale črpa manufakturno znanje iz tradicije slovenskega krojaštva in pri izdelavi ne ubira bližnjic. Odlikujejo ga najboljši materiali, pozornost detajlom, prilagoditev uporabniku s popolno personalizacijo oblačil. V brezčasni luksuznosti ikoničnih silhuet zgodovinsko priljubljenih krojev in dizajna Morro Sartoriale bo okus viskija še močnejši, dim cigare še omamnejši, potovanje še bolj nepozabno, melodija Franka Sinare pa še bolj spevna … Dovolite si sanje!

Več o oblačilih po meri na spletnem naslovu www.morro.si.

7prucnk7ywlagscxd34vpchsldjo6o-cqxl7slue8oo.jpgk0kswanvzxjm7rc6indn3bu5fwavpud-sninxyca4is-1.jpgMilan Morec, direktor Morro Sartoriale in Jan Plestenjak