Milano po Milanu by Maja Štamol

11. 10. 2015 // Scena / Dogodki

"Sanje vsakega modnega oblikovalca so, da bi svoje delo predstavil v eni izmed svetovnih prestolnic mode. Moje sanje so se uresničile v Milanu!" je povedala Maja Štamol na nedavnem dogodku Milano po Milanu, ki ga je modna oblikovalka iz Žalca postavila v nov in zelo moden ambient.

V slogu Milana je Maja Štamol Droljc svojo kolekcijo želela predstaviti tudi v Sloveniji, zato je medije, poslovne prijatelje, osebne prijatelje ter družino, povabila na after party z naslovom "MILANO PO MILANU", ki se je dogajal v novem in zelo modnem ambientu ABC pospeševalnika, v BTC- ju v Ljubljani.

V uvodu nas je presenetila z neklasično predstavitvijo kreacij na lutkah v izložbi, ki so ob glasbeni spremljavi Alenke Godec oživele in se v domiselni koreografiji Nenna Harlekina predstavile še na odru. Da je bil korak manekenk lahkoten in udoben, so poskrbeli v Kopitarni Sevnica, kjer so izdelali zlate sandale.V nagovoru se je Maja zahvalila celotni ekipi, ki je sodelovala pri projektu. Poudarila je, da je ponosna, da so kreacije izdelane z rokami slovenskih šivilj.

Foto: PR

stamol.jpgmaja.jpg