Ikona Ljubljana predstavlja novosti kozmetične linije Sisley Paris

15. 5. 2019 // Scena / Dogodki

Ikona Ljubljana nam je včeraj predstavila novosti kozmetične linije Sisley Paris. Na nas je poleg vrhunskih proizvodov poseben vtis pustil rek Huberta D'Ornana, ustanovitelja Sisleya: "Ljubim naravo in podeželje. Prepričan sem, da ima znanstvena uporaba rastlinskih izvlečkov izjemno vznemirljivo prihodnost. Skratka, verjamem v fitoterapijo, lepoto rastlin: zelo inovativno idejo".

Sisley je blagovna znamka, ki je prisotna na vseh 5 kontinentih, v več kot 90 državah. Zahvaljujoč znanstveni strokovnosti, znanju kozmetike in kreativnosti, Sisley ponuja izjemne izdelke tako moškim kot ženskam po celem svetu. Človek se je skozi zgodovino naučil živeti v harmoniji z naravo in jo začel izkoriščati za nego in skrb zase, pa tudi kot sredstvo za zaščito in polepšanje svoje kože. Sisley je črpal svoj navdih iz samega srca rastline in se je tako uveljavil kot voditelj v fito-kozmetologiji.

Več o luksuzni znamki Sisley Paris lahko preberete tudi na spletni strani nakupovalne hiše Ikona Ljubljana, ki nas nenehno preseneča s super novostmi.

V nadaljevanju preverite nekaj utrinkov s predstavitvenega dogodka, ki ga bomo še dolgo pomnili.

V. J.

Foto: Ikona Ljubljana

mediaspeed8640-2.jpgmediaspeed8960.jpg