Hollywoodski zvezdnik Bill Murray obiskal Slovenijo

10. 6. 2017 // Scena / Dogodki

Grand hotel Union je v sodelovanju s podjetjem Slovenia vodka, ki je z unikatno pijačo glas o Sloveniji popeljal v svet, v ponedeljek, 5. junija gostil sproščeno afterwork druženje v restavraciji Atelje, eni najbolj zaželjenih ljubljanskih restavracij ta hip.

Izbrani poslovni partnerji so uživali ob unikatnih kombinacijah svežih okusov izpod rok kulinaričnega virtuoza Jorga Zupana. Posebne jedi so se v popolnosti spojile s Slovenia vodko, slednjo pa je barman Rok Logar ponesel še na višjo raven s fuzijo sestavin, ki so v koktajlih navduševale vse prisotne. Piko na i je dodal ekskluzivni gost Bill Murray, ponosni ambasador Slovenia vodke, ki je z zbranimi gosti ob prijetnem klepetu zaokrožil že tako izvrstno vzdušje junijskega popoldneva. Častni gost dogodka je bil tudi slavni newyorški mojster kulinarike Peter X Kelly, ki je bil še dodatna poslastica za vse izbrane goste.

Za vse tiste, ki niste prisostvovali izjemnemu dogodku, predlagamo, da se oglasite v Ateljeju in poizkusite koktajl Berry Beets, ustvarjen po navdihu Billa Murraya in Slovenia vodke, ki bo po pozitivnih odzivih obiskovalcev dogodka ostal v stalni ponudbi restavracije.

PR

Foto: Marko Delbello Ocepek/Atelje

atelje_bill_murray-4_foto_marko_delbello_ocepek.jpgatelje_bill_murray-1_foto_marko_delbello_ocepek.jpg