Bili smo na predstavitvi znamke Smashbox

1. 7. 2018 // Scena / Dogodki

Minuli teden smo se udeležili predstavitve lepotne znamke Smashbox, ki nas je - tako kot ostale lepotne navdušenke na dogodku - popolnoma očarala.

»Vse izvira iz fotografskega studia. To je jedro najine ustvarjalnosti in energije« pravi soustanovitelj blagovne znamke in fotograf Davis Factor. O sebi se šali, da ima ljubezen do lepote in ličil v svoji DNK. Je namreč pravnuk Max Factorja, ki je ustanovil blagovno znamko ličil, ki nosi njegovo ime. Davis je skupaj z bratom Deanom ustanovil Smashbox studios leta 1990, najpopularnejši fotografski studio v Los Angelesu, ZDA, kje so nastale fotografije za naslovnice vodilnih revij in modne kampanje. Vse kar je ločilo foto studio do popolnosti, so bila ličila, ki so dajala občutek neverjetnega udobja, se brezhibno odražala na fotografijah in bila obstojna skozi celoten čas snemanja – brez dodatnih popravkov.

Brata se zavedata, da je lahko vsakdanje življenje tako dinamično kot snemanje v foto studiu. Izdelki morajo ustvariti lep videz in biti nadvse učinkoviti, tudi pod vročimi studijskimi lučmi, ventilatorji, ki ustvarijo učinek vetra in neštetim preoblačenjem. Zato razvijata ličila, ki rešijo vse težave, ustvarijo brezhiben videz ter dajejo občutek udobja – od scene do ulice.

»V fotografskih studiih je nadvse pomembno uporabljati dolgo obstojna ličila, saj vsako prekinjanje snemanja za potrebe dodatnih popravkov vpliva na potek snemanja in energijo vseh sodelujočih« pravi Davis, ki je v svoj fotografski objektiv zajel zvezde kot so Cameron Diaz ali Angelina Jolie. Leta 1996 sta z bratom ustanovila blagovno znamko Smashbox. Njihov kultni izdelek je Photo Finish Foundation Primer, ki je rešitev za vse tegobe. Modni uredniki in umetniki ličenja so v trenutku vzljubili lastnosti izdelka, kot so žametasto mehek zaključek, zameglitev por in drobnih linij.

Blagovno znamko smo končno dočakali tudi v Sloveniji in jo trenutno najdemo v prodajalni Mueller BTC in Mueller Kranj, ki je v sklopu nakupovalnega središča Qlandia. V nadaljevanju preverite, kako smo se zabavale na otvoritvi in naslednjič ob obisku omenjenih prodajaln ne pozabite preizkusiti lepotnih produktov Smashbox!

V. J.

Foto: Smashbox Slovenija

smashbox_21_6_2018-101.jpgsmashbox_21_6_2018-8.jpg