Barcaffè poskrbel za lepši dan z "originalno Barcaffè generacijo"

25. 9. 2015 // Scena / Dogodki

Priljubljena kava Barcaffè letos praznuje 45 let odkar je njena edinstvena in prepoznavna aroma prvič zadišala v pražarni v Portorožu. Skozi leta se je razvijala in rasla skupaj z njenimi uporabniki, njena zavezanost h kakovosti in k ljubiteljem kave pa ji je prinesla dolgoročen uspeh. Bogatih 45 let znanja, izkušenj in zgodb o kavi je Barcaffè proslavil na prav poseben način, skupaj z legendami slovenskega kulturnega, športnega in medijskega prostora. Ti so pomembno zaznamovali slovensko zgodovino s svojimi dosežki, karizmo in pozitivno naravnanostjo ter - tako kot Barcaffè - letos dopolnili 45 let.

Praznovanje se je odvilo na prav posebni ladjici z imenom Barka Cafè, ki je posadko z originalno Barcaffè generacijo, zapeljala po Ljubljanici. Vožnji so se pridružili igralec, Jernej Kuntner, generalni sekretar hokejske zveze Slovenije, Dejan Kontrec s TV voditeljico, Nino Osenar, nekdanji smučar Andrej Miklavc, manjkal pa ni niti Andrej Šifrer, ki je »zakrivil« slavno popevko »Kako mi zadiši…«.

Pravemu doživetju okusov in uživanju v plovbi z edinstvenim pogledom na stare meščanske stavbe ter Tromostovje sta se pridružili tudi pevki Daša Gradišek in Eva Hren. Barka Cafè pa je oboževalce aromatičnega napitka iz kavnih zrn razveseljevala že med poletjem, ko se je eni izmed voženj pridružil tudi igralec, komik in voditelj, Jurij Zrnec.

Barka Cafè bo z brezplačno vožnjo in sodobno različico originalne turške kave, Black'n'Easy, mimoidoče v slovenski prestolnici razveselila še zadnjič. Na pristno doživetje se lahko vkrcate v soboto, 26. septembra na Bregu, med 9.00 in 11.30 uro in preizkusite pristen okus prave turške kave v instantni obliki. Z novim Black'n'Easy, se je Barcaffè zopet približal ljubiteljem odlične kave in jim ponudil aromatičen okus, ki je pripravljen skorajda v trenutku. Več o Barki Cafè in drugih aktivnostih lahko izveste na Facebook strani Barcaffè za lepši dan.

PR

Foto: Iztok Kurnik

nina_in_dejan_foto_iztok_kurnik.jpgNina & Dejanandrej_miklavc_foto_iztok_kurnik.jpgAndrej Miklavc