V novem letu zablestite v briljantnem sijaju

27. 12. 2015 // Moda / Novosti

Decembrski čas zaznamuje sij tisočerih luči, blišč in poklon letu, ki odhaja. Zlatarna Celje vas tokrat preseneča z dvema prestižnima kolekcijama nakita, ki bosta vznak prihajajočih izzivov v letu 2016 enkratno dopolnjevala stil marsikatere oboževalke dragocenega nakita.

Kolekcija Classic

Zlata kolekcija Classic v setu uhanov in prstana združuje sodoben koncept klasike z občutkom brezčasnosti. Njihova površina je posuta z briljanti, ki s čarobno iskrivostjo in popolno dovršenostjo zapeljujejo domišljijo. Ekskluzivna mojstrovina je namenjena vsem ljubiteljicam, ki se ponašajo s tradicionalnim stilom in eleganco v kombinaciji klasičnih in modernih elementov.

Kolekcija Precious

Zlatarna Celje med svoje zlate umetnine dodaja tudi kolekcijo Precious, ki odraža večno eleganco v ljubkih cvetličnih linijah. Komplet zajema prstan in ogrlico z obeskom, ki, okrašena z rosnim cvetom in posuta z drobnimi briljanti, poosebljata preciznost narave in natančnost ročnega dela zlatarskih mojstrov. Vsaka oboževalka umetniških izdelkov bo tako navdušena nad nežnostjo in lahkotnostjo dragocenega nakita, ustvarjenega s cvetnim navdihom.

PR

vec_na_eleganca_kolekcije_precious_izraz_ena_v_nez_nih_cvetlic_nih_linijah.jpgzlata_kolekcija_classic_zdruz_uje_sodoben_koncept_klasike_z_obc_utkom_brezc_asnosti.jpg