Svetovno znana blagovna znamka Missguided prvič v Sloveniji!

15. 8. 2017 // Moda / Novosti

Večkrat nagrajena svetovno znana blagovna znamka iz Velike Britanije, ki časti žensko samozavest in ženske obline, je po novem na voljo tudi v XYZ! Znamka Missguided je samozavestna, njena vizija pa je drugačna od drugih. Z njo je vsak dan kot petkov večer. Pripravite se na noro modno sezono. V svetu Missguided so ženske tiste, ki vodijo igro!

Pri XYZ verjamejo v spodbujanje mladih talentov in edinstvenosti vsake ženske. Ženska moč je v središču Missguided, saj želi znamka motivirati novo generacijo neustavljivih žensk, da bi bile ponosne na to, kar so, in da bi verjele, da lahko dosežejo vse, kar hočejo. Missguided ženske so ikonične osebnosti družbenih omrežij, ki si s svojim videzom in osebnostjo drznejo več. Missguided vam želi, da zapeljete svet skupaj z Nicole Scherzinger, Pio Mia, Pamelo Anderson, Amber Rose ter mnogimi svetovno znanimi blogerkami.

Missguided je modna prihodnost in revolucionarno razmišljanje, ki ga je navdihnilo resnično življenje. Vsak njihov produkt je ustvarjen z roko v roki z njihovimi kupci in svetovnimi vplivneži ter se napaja v uličnem slogu in družbenih omrežjih, ki na najhitrejši način posredujejo informacije o željah žensk v razvoju današnjega sveta. Z bogato in hitro spreminjajočo se ponudbo in cenovno dostopnostjo Missguided spodbuja ženstvenost in zapeljivost.

V nadaljevanju preverite kolekcijo Missguided, ki je ustvarjena za samozavestne in drzne ženske.

V. J.

Foto: Missguided

screen_shot_2017-08-09_at_11_11_26.jpgmissguided_1.jpg