Slovenske lesene kravate z modno vizijo na Kickstarterju

19. 11. 2015 // Moda / Novosti

Mlada in ustvarjalna WU-LE ekipa s pomočjo Kickstarter kampanje v letošnjem novembru in decembru predstavlja nov unikaten in naravni modni dodatek – lesene, ročno izdelane kravate. Posebna prednost je kreativnost, zato je največ pozornosti namenjeno ideji, zgodbi in vsakemu detajlu v procesu izdelave.

Iz slovenskega lesa so uspeli oblikovati prvo kravato, kjer je sleherna unikatna kot prstni odtis narave, podložena z usnjem, izjemno lahka, se nadene v trenutku in se popolnoma prilega telesu. Zato se v vsaki WU-LE kravati rojeva posebna zgodba, ki lahko skupaj z njenim lastnikom postane legenda.

Slovenski materiali in izdelek dokazujejo, da se lahko izjemni domači surovini v eni najbolj gozdnatih dežel Evrope doda tudi zaslužena in visoka dodana vrednost. Skupaj z umetniškim pristopom sveže ideje prinašajo v modo čarobno moč narave in prav zato ponujajo izziv klasični modi, ki jo predstavlja kravata kot eden najpomembnejših moških modnih dodatkov.

Poleg “standard” modelov ročno izdelanih WU-LE kravat, ki jih lahko naročite tudi skupaj z atraktivno žensko zapestnico, narejeno iz istega kosa lesa, so na voljo tudi “custom” modeli. Izbirati je mogoče med dvajsetimi različnimi vrstami lesa in njihovimi kombinacijami, z željo, dati uporabniku možnost, da tudi sam sodeluje pri unikatnem ustvarjalnem procesu in dizajniranju naravne mode. Vsaka kravata je spravljena v trpežnem ovitku, ki poleg uporabne vrednosti lahko pomeni tudi estetsko in nadstandardno poslovno darilo ali odličen in poseben dar za čudovito in izjemno osebo.

PR

001c-wu-le_-mala.jpg003-wu-le_-_mala.jpg