Romantika se prebuja

10. 5. 2015 // Moda / Novosti

S soncem obsijani in topli dnevi so tudi v Zlatarni Celje že prebudili prve pomladno-poletne kolekcije, ki kličejo po pozornosti ljubiteljic nakita. Novi zlati kolekciji Romantic in Rozeta Abstracta prepričujeta s svojo nežnostjo in elegantnostjo, prav tako pa bosta poskrbeli za popoln videz očarljivih dam pri izboru dnevne ali večerne garderobe.

Kolekcija Romantic za čutno ženstvenost

Izpod oblikovalsko nadarjenih rok Zdenke Šamec na police Zlatarne Celje prihaja prva zlata kolekcija v sklopu pomlad/poletje 2015. Nežne linije prefinjenih oblik s pridihom nostalgičnosti, ujete v kolekcijo Romantic, izžarevajo ženstvenost in čutnost na lahkoten, a glamurozen način.

Tokrat obsežnejšo kolekcijo Romantic sestavljajo prstan, uhani, zapestnica, obesek z verižico in dve ogrlici, kar omogoča poljubno kombiniranje posameznih kosov, ki so lahko nosljivi čez dan ali pa odlično dopolnijo večerno toaleto. Kolekcija Romantic je izdelana v dveh različicah, in sicer v kombinaciji rdečega zlato z rjavimi cirkoni in belega zlata s črnimi špineli.

Rozeta Abstracta za eleganten stil

Sodobne, opazne in čiste oblike nakita Zlatarne Celje, ki v posameznici budijo nešteto interpretacij, je v novi zlati kolekciji Rozeta Abstracta upodobila oblikovalka Desiree Kolarec. Sredico izbranih kosov polni abstraktno pozitivna in negativna forma prostora, vpetega v eleganten zlat okvir. Rob je oblikovno čist, kolekcija pa z njim primerna za športno eleganten ali posloven stil. Sestavljena je iz uhanov in obeska, ki se ga lahko nosi na dekolteju zgoraj ali pa spuščenega na daljši verižici.

Foto: PR

prstan_romantic_1024x1024.jpgPrstan Romanticzapestnica_romantic_1024x1024.jpgZapestnica Romantic