Od nežne elegance do zvezdnega prahu

15. 6. 2015 // Moda / Novosti

Zlatarna Celje prestavlja dve novi kolekciji, ki se stilsko razlikujeta, obe pa odlično dopolnjujeta modni videz vsake posameznice. Kolekcija Loop vas bo navdihnila s preprostostjo in čistostjo, drznejša kolekcija Stardust pa bo s svojimi briljanti očarala tiste, ki si želijo prestižnejšega videza.

Nežna eleganca srebrne kolekcije Loop

Navdih za srebrno kolekcijo Loop je priznana oblikovalka Olga Košica črpala v zanki, katere primarne linije se odražajo v vseh treh kosih nakita. Oblikovno preprostejšo kolekcijo obogati stilsko dodelana razporeditev cirkonov, ki v beli barvi ustvarjajo videz nedolžnosti in brezčasnosti. Kolekcija Loop je sestavljena iz prstana, ogrlice in uhanov, primerna pa je za ženske, ki v nakitu cenijo čistost in preprostost, saj s svojo nežno eleganco vselej poskrbi za brezhiben videz.

Drzna zlata kolekcija Stardust

Izrazita kolekcija zlatega nakita Stardust s svojo drznostjo prepriča sodobne ženske, željne opaznejšega nakita. Prepletenost linij ustvarja pridih razkošnosti, briljanti pa omogočajo pravljičen videz zvezdnega prahu, po katerem je kolekcija tudi dobila svoje ime.

PR

zlata_kolekcija_stardust_prstan_rdec_a_pozlata.jpgzlata_kolekcija_stardust_uhani_rdec_a_pozlata.jpgStardust