Metagrafit by Anđela Lukanović

17. 3. 2015 // Moda / Novosti

V trgovino Rašica je končno prišla težko pričakovana kolekcija Metagrafit, ki je nastala v sodelovanju Rašice in mlade perspektivne oblikovalke Anđele Lukanović. Rašica podpira mlade modne upe in jim daje priložnost za vstop v modni prostor. Tako je tudi prišlo do sodelovanja, saj je Rašica na ljubljanskem tednu mode nagradila mlado oblikovalko.

V posebni kolekciji za pomlad-poletje 2015 je 10 kosov. Anđela je kolekcijo poimenovala METAGRAFIT. Pri snovanju kolekcije se je poigravala s črtami, idejo pa, zanimivo, dobila pri očetovem starem Rašicinem puloverju. Za Anđelo je bila ta izkušnja, da oblikuje kolekcijo za Rašico, res neprecenljiva, saj so jo pri Rašici ogromno naučili in je pridobila veliko novih izkušenj.

Metagrafit je sestavljena iz elegantnih oprijetih kril, sproščenih tunik in vedno nepogrešljivih črtastih poletnih oblek. Kolekcijo smo fotografirali v čudovitem ambientu sečoveljskih solin v termah Thalasso Spa Lepa Vida. Pred objektiv fotografinje Ane Kovač je stopila čudovita Tjaša Kokalj.

Foto: PR

slika1.jpgslika2.jpgslika3.jpg