Instagram končno omogoča objavljanje krajinskih in portretnih fotografij

28. 8. 2015 // Lifestyle / Tehnologija

Vsem, ki obožujejo Instagram, sporočamo veselo novico - naše najbolj priljubljeno socialno omrežje končno omogoča objavljanje krajinskih in portretnih fotografij v njihovi polni velikosti. Tako je, od danes naprej nam ni potrebno več premišljevati, kako čim bolje obrezati prelepe fotografije v kvadrate, oziroma s posebnimi aplikacijami fotografijam dodajati belo ali črno obrobo.

Pri Instagramu so se za nadgradnjo odločili po raziskavi, ki je pokazala, da ima vsaj 20 odstotkov objavljenih fotografij na Instagramu dodano obrobo in da je le ena od petih fotografij, ki jih posamezni uporabnik deli na omrežju, obdelana s pomočjo Instagrama. Da bi zadostili potrebam naraščajoče skupnosti profesionalnih in amaterskih fotografov, Instagram v želji po večji uporabnosti rade volje širi svojo ponudbo estetske izbire.

V kolikor ste do zdaj za urejanje fotografij an Instagramu uporabljali posebne urejevalnike, ki so vašim fotografijam dodali obrobo, ali pa si enostavno želite spremembe, še danes osvežite svojo Instagram aplikacijo!

M.V.

Foto: Janneinwonderland

janneinwonderland_com.jpg