ASUS Zenbook Flip UX360: Prenosnik za vse urbane dame

30. 3. 2017 // Lifestyle / Tehnologija

Prejšnji teden smo v našem uredništvu testirale prenosnik ASUS Zenbook Flip UX360, ki nas je navdušil s svojo vitkostjo, elegantnim videzom in vrtljivim zaslonom. Slednji napravi omogoča, da se prelevi v tablico, kar pomeni, da z nakupom ASUS Zenbook Flip UX360 prenosnika dobimo 2 napravi v 1. Na prvi pogled laptop navduši s sofisticiranim izgledom - njegovo ohišje je izdelano iz trpežnega in do sijaja brušenega aluminija, med uporabo pa navduši z neslišnim delovanjem in baterijo, ki zagotavlja kar do 12 ur neprekinjenega dela ali zabave.

Ker naše delo poteka tudi na terenu, vsebine pa najraje pišemo v naših najljubših mestnih kavarnah, se nam zdi še kako pomembno, da prenosnik ne zaseda veliko prostora v torbici in da nima preveč kilogramov. Tudi tukaj se je ASUS Zenbook Flip UX360 odlično odrezal, saj s svojimi 13,9 mm širine in 1,3 kg v primerjavi z ostalimi prenosniki predstavlja pravo olajšanje. Prav tako smo bile kot navdušene uporabnice tablic prijetno presenečene, da se prenosnik s hitrim 360-stopinjskim zasukom preklopi v tablični način, pri čemer se tipkovnica in sledilna ploščica samodejno izključita. Na dotik občutljiv zaslon, ki sliko prikazuje v ločljivosti 3200 x 1800 pik, preprosto očara, prikazane barve žive in zelo natančne, slika pa dobro vidna iz vseh zornih kotov.

ZenBook Flip je kot nalašč za vse moderne ženske, ki so vedno v akciji. Zahvaljujoč energetsko učinkovitemu procesorju Intel Core M in litij-polimerski bateriji visoke zmogljivosti ASUS Zenbook Flip UX360 zdrži brez vmesnega polnjenja kar do 12 ur. Odlično se bo odrezal na vikend izletih, na dolgih sestankih in v prostem času. Kaj pa povezljivost? Vgrajen ima revolucionarni USB-priključek tipa C, ki omogoča preprosto povezovanje drugih naprav in izjemno hiter prenos podatkov. Povezan v brezžično omrežje lahko dosega brezžične hitrosti do 867 Mbps, prenovljen antenski del pa skrbi za močnejši in zanesljivejši signal. ZenBook Flip podpira Intelovo tehnologijo WiDi, zato lahko svoje fotografije, glasbo, filme in igre predvajamo na vseh WiDi-združljivih digitalnih televizorjih ali pa tv uporabimo kot dodaten velik in interaktiven zaslon. Svoje opravi tudi zvok. Ekipa ASUS Golden Ear je patentirano tehnologijo SonicMaster še nadgradila, zato Zenbook Flip UX360 ob visokotoncu ICEpower® proizvaja najboljši zvok, ki smo ga slišali na prenosniku.

Zenbook Flip UX360 je tudi izredno zmogljiv. Opremljen z do 8 GB pomnilnika, izjemno hitrim pogonom SSD in procesorjem Intel Core M šeste generacije predstavlja vse, kar bi si od prenosnika lahko želeli. To pa še ni vse - njegova cena sploh ni tako visoka, kot bi si lahko mislili, saj ga lahko v roke dobimo že za razumnih 850 evrov.

Z ogledom galerije v nadaljevanju se prepričajte, da je Zenbook Flip UX360 vsekakor eden tistih nepogrešljivih tehnoloških pripomočkov, ki ustreza urbanemu načinu življenja in doda osebnemu slogu piko na i.

V. J.

Foto: Valentina Jarc, Irena Lušičić

screen_shot_2017-03-27_at_21_11_46-1.jpgscreen_shot_2017-03-27_at_21_12_26.jpg