Postanite ambasador slovenskega turizma!

17. 8. 2018 // Lifestyle / Potovanje

Marsikdo poletne dni rad izkoristi za potepanja, svoje utrinke pa deli s prijatelji na družbenih omrežjih. V sklopu edinstvene kampanje »Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo«, lahko svoje objave povzdignete na nov nivo in postanete ambasadorji slovenskega turizma. To naredite povsem preprosto – fotografijam in video posnetkom doživetij iz naše države dopišite razloge, zakaj čutite našo lepo deželo, opremite jih s ključnikom #ifeelsLOVEnia ter jih na družbenih omrežjih delite s svojimi virtualnimi prijatelji.

Da bi v svet razširili glas o lepotah Slovenije in petzvezdičnih doživetjih, ki jih je moč najti pri nas, Slovenska turistična organizacija (STO) izvaja kampanjo »Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo«. Z njo vas poziva, da na svojih družbenih omrežjih delite fotografije in video posnetke svojih najljubših kotičkov iz naše dežele, zraven pa dopišite še razlog, zakaj čutite Slovenijo, in ključnik #ifeelsLOVEnia.

Cilj kampanje je pridobiti dva milijona pristnih doživetij iz naše države ter prav toliko razlogov, zakaj posamezniki čutijo Slovenijo. Tuji turisti se namreč za obisk naše države najpogosteje odločijo ravno na podlagi priporočil znancev, osebnih izkušenj ter izpostavitve na digitalnih platformah, zato so vsebine, ki jih lahko vsakdo izmed nas prispeva, še toliko bolj pomembne, da našo državo vzljubi še več tujih turistov.

STO tako vabi vse vas, da dodate svoj košček v mozaik razlogov, s katerimi vas Slovenija navdušuje, in s tem širnemu svetu pokažete, da je naša dežela vredna obiska. Kako pa Slovenijo čutite vi?

V. J.

Foto: Matic Kremžar

dva_milijona_razlogov-_zakaj_c_utimo_slovenijo__avtor_matic_kremz_ar.jpg