Filmske novosti: Razuzdanka z Amy Schumer

3. 8. 2015 // Lifestyle / Kultura

Ime Amy Schumer je v zadnjem času praktično nemogoče spregledati. 34-letna ameriška stand-up komedijantka namreč bliskovito pridobiva svetovno slavo in uživa v razcvetu kariere. Njeni komični skeči Inside Amy Schumer v trenutku dosežejo viralnost, njeni stand-up nastopi so pravcate humoristične poslastice, in kot vse kaže, je tudi njen filmski podvig Razuzdanka na dobri poti, da postane velika poletna uspešnica.

Zgodba:

Amy je njen oče že kot majhni deklici vcepil idejo, da je monogamija nekaj popolnoma nerealnega. To prepričanje je kasneje postalo moto njenega odraslega življenja, ki je sicer polno zabave in uživanja, vendar brez kakršnihkoli obveznosti ali česarkoli, kar bi vsaj približno dišalo po resnem razmerju. Ima dobro službo kot novinarka pri moški reviji, lepo stanovanje in vso svobodo, zato je prepričana, da ji absolutno nič ne manjka. V svoj življenjski slog podvomi šele takrat, ko v okviru službe spozna prijetnega športnega zdravnika, s katerim mora opraviti intervju.

PR

z_e_danes_lahko_izveste-_ali_bo_bill_hader_ukrotil_razuzdanko.jpgtalentirana_amy_schumer_bliskovito_pridobiva_svetovno_slavo_in_uz_iva_v_razcvetu_kariere.jpgtrenutno_dalec_najbolj_vroc_a_komedijantka_nas_bo_od_danes_naprej_zabavala_kot_razuzdanka.jpg