Petkov recept: Lučke iz le dveh sestavin

14. 8. 2015 // Lifestyle / Kulinarika

Lučke iz sadnega čaja in svežih breskev so popolna poletna poslastica s kompleksnim okusom, a izjemno enostavnim postopkom priprave. Za prelepe lučke z odličnim okusom namreč potrebujemo le dve sestavini in nekaj minut.

Za pripravo lučk iz sadnega čaja in svežih breskev potrebujemo:

  • sadni čaj (okus izberite po želji)
  • 1 svežo breskev
  • modelčke za lučke.

Breskev operemo in narežemo na rezine. V vsakega od modelčkov damo 1 do 3 rezine. Skuhamo svoj najljubši čaj in ga sladkanega ter ohlajenega zlijemo čez sadje. Modelčke za eno uro položimo v zmrzovalnik. Zamrznjene prelijemo s toplo vodo in postrežemo.

M.V.

Foto: Papernstitchblog

papernstitchblog_com2.jpgpapernstitchblog_com.jpg