Vstopite v novi Chanelov butik na ulici Rue Cambon!


Ko je govora o ikoničnih pariških modnih destinacijah, nam prva na pamet pride ulica 31 rue Chambon, ki je že od nekdaj dom znamenite pariške znamke. Novembra je ulica na številki 19 dobila še povsem nov Chanelov butik, kjer se na tisoč kvadratnih metrih razprostira celoten Chanelov svet: ready-to-wear kolekcije, modni dodatki, zapestne ure, luksuzni nakit, parfumi in beauty linije.

Zgodba o ulici 31 rue Cambon je pravljična. Zgradbo na tem naslovu je davnega leta 1918 kupila Gabrielle Chanel in jo uredila po svojem okusu. Kot ljubiteljica moderne in grafične arhitekture, je za ureditev svojega novega doma izbrala stil Art Deco, ki je po njeni zaslugi postal priljubljen po celem svetu. Najbolj znan del hiše je vsekakor stopnišče, po katerem so se med drugim sprehajale tudi Gabrielline manekenke med predstavitvami njenih inovativnih kolekcij.

Zaradi želje, da bi kupcem ponudili edinstveno izkušnjo, so se pri Chanelu odločili odpreti novi budik, ki tako kot Gaabriellina zapuščina povezuje bež nianse, steklo, kovinske odseve, zlate površine, živalske vzorce in ostale luksuzne elemente. V nadaljevanju vstopite v butik, ki bo zagotovo privabil številne modne navdušenke iz vseh koncev sveta!

V. J.

Foto: Chanel

2.jpg3.jpg