Čas za kavo: je to najbolj instagramabilna trgovina v Ljubljani?


Ljubljana je bogatejša za novo prikupno trgovinico Čas za kavo, ki že navdušuje slovensko Instagram sceno. Na Mestnem trgu 9 v naši prestolnici bomo našli rožnato oazo, v kateri lahko ostanemo, kolikor dolgo hočemo. Vsaj tako vabi napis v trgovini, ki navdušuje s pudrasto rožnato steno in belimi minimalističnimi omaricami, na katerih se bohotijo #musthave izdelki, ki jih dnevno videvamo na Instagramu. Sama trgovinica je otrok Instagram skupnosti Čas za kavo, ki je svoj uspeh na Instagramu želela prenesti v fizično obliko. V starem centru Ljubjana si je želela ponuditi prodajno mesto, kjer lahko dobimo vse izdelke, ki jih všečkamo na Instagramu, hkrati pa trgovinica s svojo zanimivo in unikatno ponudbo lokalnih izdelkov privablja tudi turiste. Ti lahko tu kupijo unikatna darila in s seboj odnesejo košček Slovenije, pri čimer podprejo mlade podjetnike ter ohranijo spomin na potovanje in obisk Slovenije.

Poeg lastnih produktov - skodelic Čas za kavo - trgovinica ponuja tudi trenutno zelo zaželjene majice Artmelon x Čas za kavo z Boss Lady potiskom, poletni džem in balzam Eterika.si, Peachbootyplan elastiko za vadbo, Evelina apparel scrunchie elastike, ki so hit letošnjega poletja, WowBow pentlje za lasje, najnovejši rdeči cherriot gin Karakter, različne slovenske kave Kolektiv22 in prav tako hladno stiskano kavo Črno Zrno cold brew. Del trgovinice pripada tudi moškemu kotičku, kjer se najde kakovostna darila za primere, ko ne vemo, kaj bi kupili svojemu fantu, očetu ali sodelavcu - kavno pivo, moške torbe mladega slovenskega podjetnika, ki so nastale pod znamko NV Holders, pa vse do naravne kozmetike za brado ter noro iskane Viljamovke, ki nastaja v Slovenj Gradcu pod blagovno znamko Matavž.

Trgovinica Čas za kavo je mesto, kjer se srečujejo posamezniki z Instagrama - dnevno jih obiskujejo Instagram navdušenci iz cele Slovenije, obiskale pa so jih tudi že številne večje blogerke ter posamezni uspešni profili, ki spremljajo Čas za kavo. Z veseljem se fotografirajo pred roza steno in delijo trenutke na svojih profilih.

V. J.

Foto: Čas za kavo

ila0318.jpgila0027.jpg