Trendi italijanska znamka izdelkov za dom sedaj tudi v Ljubljani


Vsi ljubitelji in ljubiteljice trendnih izdelkov za dom bodo odslej lahko za vikende ostali kar lepo v Ljubljani, saj jim ponje ne bo potrebno hoditi v sosednjo Italijo. V ikonični Ljubljanski nakupovalni hiši NAMA je namreč te dni zaživela italijanska znamka Coincasa!

V središču prestolnice lahko pozdravimo novost, ki bo v naše domove prinesla svež veter iz sosednje Italije. V četrtem nadstropju prenovljene NAME, ki je pred kratkim že nadgradila svojo ponudbo, je zaživela prodajalna Coincasa. Vrhunska italijanska znamka izdelkov za dom je svetovno znana po svojem edinstvenem stilu, mešanju različnih razpoloženj in trendov. Otvoritev so v centru navdiha proslavili z modno revijo in predstavitvijo nove knjige Pri moji mizi karizmatične TV kuharice Nigelle Lawson, za prav posebne stajlinge pa je poskrbela modna oblikovalka Maja Štamol Droljc. Obiskovalci bodo poleg Coincase v četrtem nadstropju našli tudi številne druge kakovostne svetovne znamke za udoben in ličen dom. Naj omenimo nam najljubše: Leonardo, ASA Selection, Fissler, Gefu, Villeroy & Boch, KitchenAid, DIERIG, fleuresse in Yankee Candle.

V nadaljevanju preverite kako smo se imeli na otvoritvi, na kateri smo občudovali novo kolekcijo Coincasa pomlad-poletje 2019!

V. J.

Foto: Coincasa, Katja Kodba

screenshot_2019-03-11_at_18_18_09.jpgv_nami_je_zaz_ivela_italijanska_znamka_coincasa_foto_katja_kodba.jpgCoincasa v Nami.