Novo leto, nove Yankee Candle dišave!


Leto 2016 pri Yankee Candle začenjajo zagnano, odlično in s pravo revolucijo na področju dišav za dom. Z novo kolekcijo Scenterpiece, ki jo sestavljajo električni grelci in posebni dišeči voski v lončkih, ki se hitro in enostavno stopijo brez ognja. Sistem deluje tako, da v električni grelec, ki ga preprosto vključite na električno omrežje, položite lonček, s katerega ste odstranili pokrovček in viola! Hitro, enostavno, učinkovito!

Trenutno so na voljo štiri različne oblike keramičnih grelcev ter devet razičnih dišečih voskov, s katerimi boste vaš dom spremenili v dišečo oazo. Ena glavnih značilnosti in prednosti v primerjavi z običajnimi voski, ki se stopijo s pomočjo ognja, je da pri uporabi ni treba skrbeti za ogenj ali nevarnost pri gorenju, vosek lahko enostavno zamenjate brez packarije in brez dolgotrajnega ohlajevanja, poleg tega je posodica z voskom vedno hladna. Tako lahko zamenjate svoj najljubši vonj v trenutku!

Kateri vonji so na voljo in kakšni so grelniki, si poglejte tukaj.

Vonj meseca

Za začetek leta, da še malce ohranijo občutek po praznikih in obdarovanju, so vam pripravili kar dva vonja meseca:

SPICED ORANGE: Omamen vonj sveže, sočne pomaranče v kombinaciji z nageljnovimi žbicami.

SNOWFLAKE COOKIE: Nova božična tradicija, ki nedvomno očara: popolni praznični domači piškoti, prekriti z rožnatim slastnim sladkim prelivom.

Vsi, ki z dišavami Yankee Candle delite strast do vonjav, lahko svoj najljubši vonj kupujete 25 % ceneje. Vsak mesec namreč pri Yankee Candle izberejo vonj meseca, ki je ves mesec oz. do razprodaje zalog znižan za 25%. Tako bo vaš dom lahko vedno napolnjen z vašim najljubšim vonjem.

Zimska akcija

Prazniki so že za nami, kar pa ne pomeni, da ne moremo uživati v prazničnih vonjih tudi januarja ali celo vse leto. Še posebej, če jih lahko od danes naprej kupimo po znižani ceni. Na vse božične vonje vam tako v trgovinah Vonj narave in na spletni strani www.yankeecandle.si podarjajo 20% popust! Zimsko pravljico si tako še vedno lahko pričarate s kar dvajsetimi vonji, ki vas bodo spomnili na nedavne praznike, praznovanja z družino in najbližnjimi ter na zimske radosti. Še posebej v teh snežnih dneh, bodo razkošni božični in zimski vonji kot nalašč!

M.V.

Foto: Yankee Candle

2.jpg3.jpg-20% na vse božične vonje1.jpg