Trajnostno podjetje Nelipot navdušuje z novimi dezodoranti

26. 10. 2021 // Lepota / Novosti

Nova dezodoranta v stiku vedno bolj prepoznavne slovenske trajnostne znamke Nelipot govorita zgodbo o povsem naravni zaščiti pred neprijetnim telesnim vonjem, ki jo morate “prebrati“.

Staroslovenski izraz za zgodbo, bo s tem stikom povedal nekaj o tem, kako najbolje odgnati stres in tesnobo. Novi stik FABULA vsebuje eterično olje pačulija, ki mu pripisujejo, da blaži občutke tesnobe ter pripomore k zaznavanju občutkov sproščenosti. Eterično olje ylang-ylang pa največ uporabljajo zaradi njegovih pomirjujočih lastnosti, prav tako pa naj bi pripomogel k bistrejšemu umu. Novi dezodorant v stiku Fabula tako govori zgodbo o povsem naravni zaščiti pred neprijetnim telesnim vonjem, ki jo morate “prebrati“.

Jutra znajo biti čudovita in Nelipotov stik se najbolje na koži obnese prav zarano - zgodaj zjutraj, da vas lahko ščiti preko celega dne. Eteričnemu olju palisandra, poznanemu tudi kot rožni les, pripisujejo da spodbuja imunski sistem in izjemen vpliv na regeneracijo tkiv. V aromaterapiji ga poznajo kot preganjalca žalosti in razočaranja! Eterično olje limete pa so dodali za tisti mali, poživljajoči občutek na koncu. Polno antioksidantov, blagodejno vpliva na našo kožo. Novi dezodorant v stiku ZARANO vas bo tako zjutraj nežno pobožal, hkrati pa vas nasmejano popeljal v nov dan!

V. J.

Foto: Unsplash, Nelipot

rafaella-mendes-diniz-aol-mvxprmk-unsplash.jpgFoto: Unsplash / Rafaella Mendes Diniznelipot_deo_avg_2021_-_photo_nejc_pernek-101.jpegNelipot dezodorant v stiku FABULA. Foto: Nejc Perneknelipot_deo_avg_2021_-_photo_nejc_pernek-101_1.jpegNelipot dezodorant v stiku ZARANO. Foto: Nejc Pernek