Paco Rabanne Olympéa - nova boginja v mestu

2. 9. 2015 // Lepota / Novosti

Paco Rabanne je po izobrazbi arhitekt, po srcu ustvarjalec, v prvi vrsti pa je parfumer. Predstavlja sinonim za drznost in sodobnost. Vizijo žensk v duhu časa. Gre za radikalno, čutno modo, ki kljubuje standardom in uniformnosti. Modo, kjer se v popolni harmoniji spojijo umetnost, virtuoznost in drznost. Paco Rabanne izmisli novo zgodbo.

Z dišavo Olympéa Paco Rabanne piše novo poglavje. Zelo ženstveno ero. Ostaja zvest svoji inovativnosti, da s provokacijo odkrije duh časa. Paco Rabanne si je zamislil edinstveno, nespoštljivo čutnost, ki se ji nič in nihče ne more upreti. Ta Kleopatra sodobnega časa je kraljica kraljic, ženska vseh zmag, absolutna ikona. Podarjena ji je bila vsa moč in na stopnicah Olimpa si izbere svojega junaka. Je polboginja, a kljub vsemu predvsem ženska. Božanska ženska.

STEKLENIČKA

Olympéa to bipolarnost izraža z drzno kombinacijo antičnih načel in skrajno sodobne estetike. Popoln krog, ki ga kot krona obdaja dekorativna, narezljana, bakrena kovina, spominja na sakralne talismane in simbol božanstva.

ČUTNA DIŠAVA

Olympéa s križanjem čutnosti, ki jo s seboj prinaša akord slane vanilje, ter svežine cvetnih not predstavlja edinstveno pustolovščino dišave. Mogočen vonj in edinstveno ravnotežje med akordi oblikujeta celoto, tako značilno za dišave Paco Rabanne.

OBRAZ

Za utelešenje te božanske ženstvenosti je Paco Rabanne izbral Lumo Grothe, 21-letno brazilsko manekenko. Njena sodobna čutnost, skoraj nadnaravna lepota ter njen simpatičen značaj se v popolnosti skladajo z vrednotami blagovne znamke Paco Rabanne.

PR

screen_shot_2015-09-01_at_10_05_22_am.jpgscreen_shot_2015-09-01_at_10_05_12_am.jpg