Čista, sledljiva in veganska linija za nego kože

11. 7. 2022 // Lepota / Novosti

Blagovna znamka Artistry™ predstavlja novo čisto, sledljivo in vegansko linijo za nego kože Artistry Skin Nutrition™, ki deluje kot prehransko dopolnilo za kožo in ustreza 5 ključnim prehranskim zahtevam kože in bistveno izboljša zdrav videz kože.

Tako kot ima telo prehranske potrebe, da je zdravo, jih ima tudi koža, do ohranja zdrav videz. Novo čisto, sledljivo in vegansko linijo za nego kože podpirajo najnovejši znanstveni dokazi o koži in rastlinska fitohranila s čistimi sestavinami in postopki za zdravo lepoto - brez kompromisov. Vsak izdelek vsebuje sestavine Nutrilite™, ki je vodilna blagovna znamka v svetu na področju vitaminov in rastlinskih prehranskih dopolnil, katere proizvodnja je transparentna od semena do kože, da se zagotovi njihova čistost, varnost in učinkovitost. Te rešitve za nego kože so namenjene individualnim potrebam vsakega posameznika in prehranskim potrebam kože, tako da lahko vsakič ustvarijo osebno prilagojen lepotni režim. Lepota z Artistry™ izdelki ni več izbira ali kompromis. Blagovna znamka Artistry™ je Znanost in Narava, Čistost IN Rezultat, Najboljše IN Najboljše za Vas.

Artistry™ Zdrava lepota – Obljuba

Zdrava lepota se začne s kožo, ki izgleda in se počuti zdravo. Ko ima koža tisto, kar potrebuje, da izgleda in se počuti zdravo, se bolje zaščiti in popravi svoj videz - da izgleda in se počuti najbolje. Na podlagi 145 let izkušenj, blagovna znamka Artistry™ s predstavitvijo Artistry Skin Nutrition™ predstavlja harmonično partnerstvo močnih, rastlinskih sestavin in prelomne znanosti. Znanstveniki podjetja Artistry™ so odkrili, da je koža videti najbolj zdrava, če upoštevamo 5 ključnih prehranskih potreb kože za čiščenje, uravnoteženje, obnovo, vlaženje in zaščito kože. Izdelki Artistry Skin Nutrition™ so bili ustvarjeni na način, da delujejo kot dopolnila za kožo in da izpolnijo te zahteve ter izboljšajo zdrav videz kože s preprostim režimom. Vsi izdelki Artistry Skin Nutrition™ so oblikovani v skladu s smernicami Artistry™ Clean s formulami Vegan*, čistimi, varnimi sestavinami, boljšimi proizvodnimi procesi itd.. To so vodilne obljube za vse izdelke Artistry Skin Nutrition™ in krepijo pravi pomen Artistry™ Healthy Beauty.

Moč napredne znanosti o koži + Fitohranila

Fitohranila so bistvo Artistry™ formule in so najboljši način za ustvarjanje učinkovitih kozmetičnih izdelkov. Kadar koli je to mogoče, se Artistry™ zanaša na zaupanja vreden rastlinski vir, predvsem na kmetije Nutrilite™ - kjer so vzgojene močne sestavine rastlinskega izvora, ki prinašajo resnične, vidne rezultate.

Ustvarjeno čisto in sledljivo s fitohranili Nutrilite™

Če vemo, od kod prihajajo sestavine in kako se izdelek proizvaja, lahko ljudem pomagamo, da z zaupanjem izberejo čiste, varne in učinkovite izdelke. Z izbiro blagovne znamke Artistry™ niste v dvomih glede izbora rastlinskih sestavin iz fitohranil Nutrilite™, ki omogočajo transparentnost od semena do kože. Izdelki Artistry Skin Nutrition™ sledijo tudi novemu standardu Artistry™ Clean, vključno z »Da« seznamom, ki vključuje potrjene, koristne in varne sestavine ter seznamom „Ne“ z več kot 1.300 sestavinami, ki jih Artistry™ ne uporablja v izdelkih za nego kože.

Prilagojeno za vas

Z blagovno znamko Artistry™ so izdelki narejeni za vsakogar. Za vse tipe kože in težave s kožo. Vse tone kože. Formule Artistry ™ so ustvarjene z najsodobnejšimi tehnikami, ki ponujajo ciljno usmerjene rešitve za edinstvene potrebe vsakega človeka, na podlagi baze podatkov z več kot 32.000 različnimi obrazi z vsega sveta. To je globoko osebno doživetje Zdrave lepote.

Odkrijte Artistry Skin Nutrition™

Artistry Skin Nutrition™ nega kože obravnava 5 ključnih prehranskih zahtev za kožo z določenimi pravili, ki vključujejo čistilo, tonik in vlažilno kremo za obraz. Vsak korak deluje kot dodatek za kožo za resnične, vidne rezultate. Kolekcija je sestavljena iz kompletov rešitev, ki ponujajo učinkovite rešitve za nego kože in ki naslavljajo različne težave s kožo. Zdaj so na voljo vlažilni, poživitveni in utrjevalni kompleti in 2 odstranjevalca ličil.

V. J.

Foto: Unsplash / Carolina Heza, Artistry

carolina-heza-zwpymb1glne-unsplash.jpg304343_image_product-image_600_600.jpeg