Korejska maska in piling za obraz Erborian sta postala del naše lepotne rutine

22. 1. 2020 // Lepota / Novosti

Koreja slovi kot poznavalka kozmetike, njeni prebivalci pa kot večno mladi, tehnološko napredni in modni. Nič čudnega torej, da sta nas po testu navdušila maska in piling za obraz Erborian, ki sta to zimo postala del naše lepotne rutine. Obogatena s sezamovim mlekom predstavljata nadvse nežen način za ustvarjanje nove kože. Sezam v Aziji velja za kraljevsko sestavino, v Koreji pa ga malodane častijo – uporabljajo ga v vsakodnevnih in tudi v prazničnih jedeh. Je zelo okusen, vsebuje pa izjemno veliko mineralov, železa, esencialnih maščobnih kislin in vitaminov. Nepredelan, pražen, kot semena ali olje … sezam je pravi zaveznik telesa in kože.

Vsakodnevni balzam - zakaj je tako poseben?

Oljnati balzam z delovanjem 2 v 1 vsebuje več kot 40 % rastlinskih olj in je primeren za vsakodnevno uporabo. Koži zagotavlja najvišjo možno mero udobja. Nežno odstrani vse sledi ličil. Odstrani odmrle celice, ki so se nabrale na povrhnjici, naredi nežen, učinkovit encimski piling in zoži pore. Poleg vsega tega pa nas je ob uporabi razveselil še občutek prožne kože!

Piling je končno postal prijetno opravilo!

Poleg že omenjenega balzama smo testirali tudi piling, ki je tako kot balzam nežen, pa vendar neprizanesljiv do odmrlih kožnih celic. Piling-maska Milk & Peel izboljša teksturo povrhnjice in razkrije učinek »nove kože«. Ta izboljševalni kompleks vsebuje piling-encime za odstranjevanje odmrlih celic in sezamovo mleko za izboljšanje mikroteksture kože. Oljnata tekstura balzama se dobesedno stopi na koži in jo popolnoma očisti. Na njej ne pusti nobenega sloja. Erborian je za to formulo skrbno izbral rastlinski olji in ju obogatil s svojim priljubljenim antioksidativnim kompleksom 7 zelišč. Ta čistilni balzam kožo obenem zgladi in očisti.

Koža je po uporabi kolekcije Milk & Peel osvežujoče prenovljena, mehka in prožna. Vse, kar si enostavno želimo od nje!

V. J.

Foto: Erborian

milk-peel_img_03.jpg