Amouage: Dišava letošnje jeseni - zanjo in zanj

4. 10. 2016 // Lepota / Novosti

Modna hiša Ikona to jesen ne navdušuje le s svežimi kolekcijami trendovskih modnih znamk, ampak tudi z novimi lepotnimi produkti in jesenskimi dišavami. Njihova zadnja pridobitev je nova linija dišav znamke Amouage, ki so na voljo eksluzivno na Mestnem trgu 24.

Luksuzne dišave Amouage izvirajo iz Omana, katere je razvil Sultan Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said leta 1983. Znamka stremi k izdelavi povsem unikatnih in visoko kvalitetnih dišav, z luksuznimi in redkimi sestavinami iz celega sveta. Parfumska hiša ne sledi trendom, temveč jih postavlja. Amouage je stil življenja in je namenjen vsem tistim, ki samozavestno izstopajo iz množice, si želijo nositi nekaj posebnega, drugačnega ali nenavadnega in obenem cenijo umetnost parfumerije.

Zanjo - Lilac Love

Nova dišava Lilac Love je prvi parfum v kolekciji 'The Secret Garden Collection'. Dišava zajema simfonijo klasične in obenem moderne ženske. Lilac Love poustvarja harmonično kompozicijo živalskih in pudrastih tonov z jasminom in vrtnico. Dišava je brezčasna, s cvetlično simfonijo v kombinaciji z romantičnim mošusom.
Zajeta je v značilni prestižni steklenički, nežno vijoličaste barve, z vijoličnim Swarovski kristalom na pokrovu.

Zanj - Bracken

Bracken je elegantna dišava, v sebi skriva živahnost in poudarja svežino in svetlost. Kombinacija sestavin naredi dišavo karakteristično in izjemno prepoznavno. Dišava je zajeta v ikonični steklenički, z zlatim motivom praproti, bel pokrov pa vsebuje zelen Swarovski kristal.

Vabljeni v prvo in edino Art parfumerijo, kjer lahko preizkusite in občutite esenco orienta - Amouage.

Foto: Ikona, Amouage

1.jpg2.jpg