Konjski rep za večkratno uporabo je ultimativen poletni hit

15. 8. 2019 // Kolumne / Tamara Janža

Konjski rep je ena najbolj enostavnih, a stajliš fizur, ki ne bo nikoli iz mode. Ne glede na to, ali imate ravne ali skodrane lase, goste ali redke, je ta frizura vedno videti elegantno in trendi. Konjski rep lahko nosite v službi, med športno aktivnostjo, na zmenku ali pa na večerni prireditvi. Toda, kaj, če bi lahko imele še daljšega in bolj polnega?

Takrat v igro pride konjski rep za večkratno uporabo, ki je to poletno sezono eden izmed velikih hitov. To potrjuje tudi modna oblikovalka in slovenska trendseterka Nina Šušnjara, ki samozavestno nosi svojega. V konjski rep za večkratno uporabo je vredno investirati, ker lahko z njim spremenite frizuro na popolnoma enostaven način, sprememba pa bo vedno nadvse dramatična. Na trgu je veliko izbire, predvsem pa sintetičnih konjskih repov za večkratno uporabo, ki so zelo dostopni. Pri nas v salonu pa lahko dobite tiste iz naravnih las. Nanje prisegamo, ker lahko z njimi ravnamo tako kot z naravnimi lasmi - jih spenjamo, oblikujemo in negujemo. To pa pomeni, da bodo dalj časa videti pristni in lepo negovani. Če jih redno negujemo, bo njihova doba trajanja tako rekoč neomejena. V ponudbi imamo krajše kot daljše konjske repe za večkratno uporabo, najbolj pa smo ponosni na maksi modele, ki premorejo 60 cm. Pri izbiri pazimo, da izberemo primeren odtenek, saj se tako konjski rep zlije z vašo naravno (oziroma pobarvano) barvo las. Konjski rep za večkratno uporabo je popolna izbira za poletne dni, ko se nam z lasmi ne da pretirano ukvarjati, a bi si vseeno želele glamuroznega videza. Če si želite dramatične spremembe frizure, a ne marate konjskih repov, pa imamo v našem salonu v ponudbi tudi clip-on podaljške, s katerimi lahko pričarate bolj poln in daljši videz vaše pričeske.

V nadaljevanju preverite, kako naš konjski rep za večkratno uporabo nosi Nina Šušnjara in pri Tamara Team preverite, kdaj imamo prost naslednji termin! Komaj čakam, da vas spoznam!

Vaša Tamara

V. J.

Foto: Instagram

screenshot_2019-08-14_at_16_49_40.jpg
konjski rep, čop, tamara janža, nina sušnjara, frizer, frizura, pričeska